Så tecknar du ditt eget gymkort

Gäller oavsett om du vill köpa en engångsträning eller teckna avtal för en längre tid, digitalt och enkelt!
Gymmet är öppet mellan 04.00-24.00 alla dagar.
Följ de enkla stegen i manualen nedan för att genomföra ditt köp.

1. Ladda ner appen Zoezi

Börja med att ladda ner appen Zoezi i App Store eller Google Play.

Symbolen för appen Zoezi

2. Välj anläggning

När du öppnar appen blir du ombedd att skriva in din anläggning. Bokstavera här ”soo shim”, och tryck på knappen ”Soo Shim”.

3. Skapa en användare

Nästa steg är att skapa din personliga användare! Det gör du genom att klicka på skapa konto, sedan så fyller du bara i fälten och trycker på den stora gröna skapa konto knappen.

4. Lägg till en bild

Snyggt jobbat, du har fått ett epost-meddelande med dina inloggningsuppgifter, följ instruktionerna så får du tillverka ett lösenord! 

Scrolla ner under fliken ”Mina sidor” för att ändra bild och lösenord.

Längst ner under ”hem” kan du hitta var kan lägga till en bild på dig själv.

5. Välj vilken typ av tjänst du vill köpa

Nu när du är i menyn, välj ”Butik”. Markera sedan den typ av tjänst som du vill köpa och klicka på ”Köp”. Gå därefter till kassan och välj den gröna knappen ”Nästa – välj betalsätt”. Om du inte vet vilken tjänst du ska köpa finner du en beskrivning av våra produkter längre ner i den här manualen.

6. Genomför ditt köp

För att betala har du två alternativ.

1) Kortbetalning. Rekommenderat val. Du anger dina kortuppgifter. Om du köper ett kort med månadsbetalning dras pengarna den 27 varje månad. Notera att det måste finnas pengar på ditt konto för att dragningen ska gå igenom.

2) Om du saknar kort finns autogiro som alternativ. Du anger dina bankkontouppgifter. Om du köper ett kort med månadsbetalning dras pengarna den 27 varje månad. Notera att det måste finnas pengar på ditt konto för att dragningen ska gå igenom.

När du valt betalningsmetod är nästa steg att scrolla ner på sidan för att fylla i dina kort- eller bankuppgifter. Avsluta med att signera ditt köp med hjälp av Mobilt BankID.

7. Voilá, klart!

Om du har köpt ett gymkort i butiken, gjort din betalning, och är inloggad på appen så kan du nu öppna vår passergrind (benämns ytterdörr i appen) samt gymdörr (innerdörr). Det gör du under fliken ”Hem” i menyn.

Öppna passergrinden (ytterdörr) och gymdörren (innerdörr)

Beskrivning av våra tjänster

TRÄNING I GYMMET

Engångsgym | 99 kr engångskostnadDet här alternativet ger dig möjlighet att gå ut och in ur vårt gym under en hel dag.

Gym 16-19 år | 259 kr/månad, alternativt 359 kr/månad
Det här autogiroavtalet tecknar du om du är mellan 16-19 år. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Gym 20+ år | 299 kr/månad alternativt 399 kr/månad
Det här autogiroavtalet tecknar du om du är 20 år eller äldre. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Gym pensionär | 150 kr/mån alternativt 200 kronor/månad
Som pensionär hos oss har du halva priset på gymträning. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Sommarkort | 895 kr engångskostnad
Sommarkortet gäller för alla åldrar, från första juni till sista augusti.

Julklappskortet | 499 kr engångskostnad
För dig som vill ge bort ett gymkort i present! Julklappskortet är giltigt från och med juldagen till och med 31 mars. Processen börjar med att du registrerar dig själv enligt manualen ovan. Välj ”Julklappskortet” i butiken – och maila oss ditt namn och personnummer, samt namn och personnummer på den person som kortet är avsett för. Vår mailadress är . Om vi erhåller ditt mail senast 17 december får du ett fysiskt presentkort hemskickat till din brevlåda.

Tilläggsavtal

Tilläggsavgiften adderas med autogirots huvudavtal (den för närvarande dyraste avgiften). Plus 99 kronor gäller för en bindningstid på 12 månader. Plus 199 kronor för 6 månader. Det går att blanda gym- och kampsportsavtal.