TRÄNING I GYMMET – PRISER

Engångsgym | 99 kr engångskostnad
Det här alternativet ger dig möjlighet att gå ut och in ur vårt gym under en hel dag.

Gym 16-19 år | 259 kr/månad, alternativt 359 kr/månad
Det här autogiroavtalet tecknar du om du är mellan 16-19 år. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Gym 20+ år | 299 kr/månad alternativt 399 kr/månad
Det här autogiroavtalet tecknar du om du är 20 år eller äldre. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Gym pensionär | 150 kr/mån alternativt 200 kronor/månad
Som pensionär hos oss har du halva priset på gymträning. Den billigare avgiften gäller för en bidningstid på 12 månader, den dyrare för 6 månader. Notera att du alltid har 30 dagars ångerrätt, och därav kan betrakta din första månad hos oss som en provmånad.

Sommarkort | 895 kr engångskostnad
Sommarkortet gäller för alla åldrar, från första juni till sista augusti.

Julklappskortet | 499 kr engångskostnad
För dig som vill ge bort ett gymkort i present! Julklappskortet är giltigt från och med juldagen till och med 31 mars. Processen börjar med att du registrerar dig själv enligt manualen ovan. Välj ”Julklappskortet” i butiken – och maila oss ditt namn och personnummer, samt namn och personnummer på den person som kortet är avsett för. Vår mailadress är . Om vi erhåller ditt mail senast 17 december får du ett fysiskt presentkort hemskickat till din brevlåda.

Specialkort under Coronakrisen

Gym utan bindning | 399 kr/månad
Ett specialkort framtaget med tanke på rådande pandemi. Kortet har ingen bindningstid men du som kund måste räkna med ca: 1 mån i handläggningstid på avslut. Redan betalda avgifter återbetalas ej.

Kvällskortet | 99 kr/månad
Ett specialkort framtaget med tanke på rådande pandemi. Med detta träningskort kan och får du endast träna på kvällar 20.00-24.00. Överträdelse beivras. Kortet har ingen bindningstid men du som kund måste räkna med ca: 1 mån i handläggningstid på avslut. Redan betalda avgifter återbetalas ej.

Morgonkortet | 99 kr/månad
Ett specialkort framtaget med tanke på rådande pandemi. Med detta träningskort kan och får du endast träna på morgonen 04.00-08.00. Överträdelse beivras. Kortet har ingen bindningstid men du som kund måste räkna med ca: 1 mån i handläggningstid på avslut. Redan betalda avgifter återbetalas ej.