Joakim Sjöberg – Årets-ungdomsledare-2017

Idag delade Kultur- och fritidsnämnden i Piteå kommun ut det finaste pris man kan få.
Soo Shim Piteå kan stolt berätta att Joakim Sjöberg tilldelades priset för årets ledare 2017.
” Jag vill så klart tacka! Väldigt roligt att få ett sånt här stipendium. Det är lite oväntat men jag är väldigt tacksam och glad. Roligt att något man gör uppskattas på detta sätt.”
Motiveringen:
Joakim började träna för Soo Shim 2010. Det dröjde inte länge innan han tog över rollen som tränare. Föreningen har sedan två år tillbaka tränat i egen lokal i Öjebyn som Joakim tillsammans med medlemmarna har renoverat och lokalen är en viktig samlingsplats för föreningens medlemmar. Joakim är en engagerad, entusiastisk, erfaren och energisk ledare som ser individen. Som samtidigt utvecklar det sociala samspelet inom gruppen. Joakim stärker elevernas självförtroende och självkänsla. I samband med tävlingar hejar alla på alla helt naturligt. Föreningens integrationsprojekt har varit framgångsrik och de nyanlända ungdomarna har hittat och fått plats i gruppen. Fantastiskt Joakim!

Kriterier för att få priset som ungdomsledare:
Stipendiet ges till en aktiv ledare inom föreningsdriven verksamhet och som bedöms har god kunnighet, gott ledarskap och intresse och som anses lämplig för vidareutbildning.